Succesvolle adopties (nog in bewerking)

GOYA (voorheen Gloria) Adoptiedatum 06-03-1024

Deze dame van ongeveer 8 jaar oud kwam bij ons als kitten en gedroeg zich altijd wat teruggetrokken. Vaak wat achteraf lag ze de andere katten te observeren en van aandacht van kamergenoten was ze niet echt gediend. Geen kattenvriend dus maar wel een mensenvriend want ze was gek op geaaid worden. Ze trok niet veel aandacht binnen de groep katten, wilde best even spelen met een vrijwilliger of verzorger maar ging vooral haar eigen gangetje.

De vrouw die haar uiteindelijk op 6 april 2024 adopteerde kwam in eerste instantie kijken voor een andere kat maar had de pech dat deze net voor haar geadopteerd werd door een ander. Gelukkig voor Goya dus, want ze had ongeveer dezelfde karaktertrekken als de kat die eerder op het oog was en wat vooral bijzonder was; ze liep meteen naar de kijker toe om aangehaald te worden.

Inmiddels is Goya alweer heel wat weken een gelukkige bewoner in een ruim en licht appartement op 5 hoog in Emmen. In eerste instantie ging ze voorzichtig op onderzoek uit in haar nieuwe ruimte maar al snel liet ze zich aaien, sliep ze op bed naast het kussen en tikt ze haar verse huisgenoot zachtjes op de wang als het tijd is om te eten. De speeltjes aan een stokje worden met veel enthousiasme nagezeten, eten is altijd een feest en sinds het ruime balkon afgesloten is met een speciaal kattennet ligt Goya heel graag buiten haar omgeving te bekijken. Als je op bezoek komt staat ze als eerste bij de deur, blij met de komst van visite. Goya is een gelukkige kat.