Levering & Verzendvoorwaarden.

Verzending in heel Nederland voor 6,95

Wij streven ernaar om na ontvangst van uw betaling uw bestelling binnen 5 werkdagen te versturen. Wij versturen het pakket dan via POST NL. De verzendkosten zijn 6,95

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Onze vrijwillegers zullen een eventuele bestelling welke verstuud moet worden binnen 5 werkdagen aanbieden aan POST NL. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.

Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

PAKKETSOORTVERZENDKOSTENLevertijd/ bezorgmoment
Brievenbuspakket via POST NL€2,95 Past door de brievenbus, U hoeft dus  niet thuis te blijven om u pakket te ontvangen.
Bestellingen via POST NL€6,95 Past niet door de brievenbus, U  ontvangt informatie over het bezorgmoment van Post NL

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wilt u een artikel ruilen of heeft u een verkeerd artikel besteld/ontvangen? Dan kun u binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail sturen naar [email protected] en geeft u aan welke artikelen u wilt retourneren en waarom. Hierna ontvangt u van ons retourinstructies.

Indien u gebruik maakt van uw  herroepingsrecht krijgt u  de door u betaalde  verzendkosten gecrediteerd. In alle andere gevallen zijn de verzendkosten van de retourzending voor uzelf.

Let op! Retourzendingen moeten  voldoende gefrankeerd worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Huis van Dina

Magelhaenstraat 6

7825 VK Emmen

Vragen?

Voor vragen of overige informatie kunt u ons natuurlijk bellen: 0591-820950
of mailen naar  [email protected]